Nacionālā apvienība un Valsts prezidents

2014.gadā uz Latvijas Valsts prezidenta amatu bija divi pretendenti, ZZS izvirzītais Raimonds Vējonis un NA izvirzītais Egils Levits.…

2014.gadā uz Latvijas Valsts prezidenta amatu bija divi pretendenti, ZZS izvirzītais Raimonds Vējonis un NA izvirzītais Egils Levits. Par to, ka E.Levits ir labāks kandidāts par R.Vējoni, 2014.gadā nevienam, kritiski domājošam latvietim, ilūziju nebija un nākamie pieci gadi ar R.Vējoni to arī pierādīja, tāpēc 2014.gadā Dieva Suņi izmantoja iespēju, satikās ar E.Levitu klātienē un izrādīja savu pilsonisko atbalstu viņa kandidatūrai. Ar mums, tā kā viss saprotams un skaidrs…

2019.gadā Nacionālā apvienība atkal izvirzīja E.Levitu un Saeimas vairākums viņu ievēlēja par Latvijas Valsts prezidentu. Jautājums uz kuru nav atbilde-kā tā sanāca, ka NA divas reizes virzīja kandidātu, kurš bija/ir Sorosa fonda Latvijā valdes loceklis? Kurš pēc ievēlēšanas savā komandā pieņēma caurkritušo Vienotības politiķi Sarmīti Ēlerti, kura arī ir no Sorosa brigādes un cik zināms, tad tagad nosaka “toni” Prezidenta pilī.

Nacionāļu izvirzītais prezidenta kandidāts ir no liberāļu spārna, kaut Latvijā protams liberālas partijas, politikas nav, ir tikai kaut kādi hibrīdi (JV, A/PAR). Nacionālā apvienība kaut ko nezināja?

Kāpēc mūs tirda šis jautājums? Pirmkārt, NA izvirzītam Valsts prezidenta manevram nav politiskas, ideoloģiskas loģikas. Otrkārt, NA biedri gandrīz katru baltu dienu soc. tīklos apdirš (precīzāka vārda nav) liberāļus, taču pašu darbi (Levita nominācija) runā absolūti pretēji vārdiem. Varbūt ir kādi spēki, kuri NA lika šo kandiātu izmisīgi, divas reizes, stumt, veicinot to naudā, graudā vai baudā?

Total
0
Shares
Atbildēt
Related Posts